08-06-08

de bedrogen bruidegom...

De bedrogen bruidegom

Bruid Ongeveer vijf jaar geleden besloot een Ierse jongen met zijn geliefde te trouwen. Er werd een groot feest gegeven waarbij de ouders van de bruid alle kosten voor hun rekening nemen.

Op de bruiloft zelf stapt de bruidegom op een bepaald moment het podium op, riep zijn bruid en zijn getuige (zijn best vriend) bij hem, en stak een kleine speech af. Hij bedankte de mensen om te komen, en dankte hen ook voor alle cadeau's. Als "cadeautje terug" vroeg hij aan iedereen om de envelop te openen die onder ieders stoel was geplakt.

Bruid Iedereen, inclusief de bruid keek verbaasd. Niemand wist van deze verrassing. In de envelop zat een zeer expliciete foto van... de bruid "doing the dirty deed" met de beste vriend van de bruidegom.

De bruidegom, die vermoedde dat zijn vriendin iemand anders had, had een detective ingeschakeld. Toen deze het bewijs gaf (dmv. deze foto) dacht hij eerst om de bruiloft af te blazen, maar kwam daarna op het plan van de foto te verspreiden. Hiermee vernederde hij zijn vriend voor 300 man, alsook het meisje, waarvan de ouders een pak geld hadden opgehoest voor het feest.

20:44 Gepost door Snellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.