29-05-08

de gebraden hersenen...

De gebraden hersenen

Milagros Esteves was een leuke meid, maar niet al te slim. Op een dag had ze een afspraakje met een jongen die ze erg leuk vond. Logisch dus dat ze er op die avond leuk uit wilde zien.

Maar op het moment van de afspraak kwam Milagros niet opdagen. Na een paar dagen besloot de jongen met wie ze de afspraak had, bij haar langs te gaan om te horen wat er mis was gegaan. Hij had al geprobeerd haar te bellen, maar de telefoon werd niet opgenomen. Omdat er ook niet gereageerd werd op de deurbel, besloot de jongen door het keukenraam naar binnen te kijken. Op de vloer zag hij zijn date liggen. De jongen belde de politie, die de laatste momenten van het meisje wist te reconstrueren.

Milagros had kort voor haar afspraakje haar haar gewassen. Omdat haar haren nog nat waren, was ze op zoek gegaan naar een snelle manier om haar haren te drogen. Ze was naar de keuken gegaan en had een mes gepakt waarmee ze de beveiliging van de magnetron om zeep had geholpen. Vervolgens had ze haar hoofd in de magnetron gedaan en geprobeerd in een minuut haar haar via de microgolven te drogen.

Na een minuut waren haar haren droog, en haar hersens gekookt.

20:30 Gepost door Snellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.