23-05-08

de bange babysitter...

De bange babysitter

Een studente verdiende als babysitter bij bij een echtpaar bij haar in de buurt. Op een avond vertelt het stel dat ze die avond naar de film gaan, en rond 11 uur weer terug zullen zijn.

Na een uurtje oppassen gaat de telefoon. Aan de telefoon is een onbekende man. De beller vertelt de babysitter dat hij haar zal vermoorden als ze het huis niet uitgaat. De babysitter gooit geschrokken de hoorn op de haak.

Na een half uur gaat de telefoon weer. Wederom krijgt de babysitter te horen dat de man haar vermoord als ze niet snel het huis verlaat. De babysitter hangt op en belt de politie. Die vertelt haar dat ze de volgende keer dat de man belt, moet proberen om hem een minuut of langer aan de lijn te houden. Op die manier kan de politie nagaan waar de man vandaan belt.

Na dertig minuten belt de man weer. De babysitter houdt hem ruim een minuut aan de lijn. Weer zegt de man dat de babysitter het huis uit moet omdat hij haar anders zal vermoorden. De babysitter hangt op en wordt onmiddellijk weer gebeld. Dit keer is het de politie.

Ze vertellen de babysitter dat ze het huis onmiddellijk moet verlaten. De babysitter vraagt waarom. De politie antwoordt dat ze hebben ontdekt dat de telefoontjes van het andere toestel in huis komen...

17:15 Gepost door Snellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.