13-05-08

uit protest tegen wielklem... wagen in twee...

auto in tweeMan zaagt wagen in twee uit protest tegen wielklem

Ian Taylor, een 40-jarige bouwvakker uit het Britse Tredworth heeft een wel heel drastische maatregel genomen: omdat zijn wagen - die op zijn oprit geparkeerd stond, maar met zijn achterwiel enkele centimers op het voetpad stond - een wielklem kreeg, besloot de man de wagen uit protest in twee te zagen.

Autokerkhof
Taylor kocht de oude Ford Fiesta voor zijn stiefzoon. Het was de bedoeling om de wagen op te knappen. Al snel bleek echter dat de herstellingen te veel zouden kosten. In afwachting dat de wagen naar het autokerkhof verhuisde, stond hij op de oprit van Taylor geparkeerd. "Half op de openbare weg", aldus de parkeerwachter die een wielklem liet aanrukken.

Nog nooit meegemaakt
"We probeerden nog met de parkeerwachter te praten. We legden hem uit dat de wagen niet op de openbare weg kwam, maar dat haalde niets uit", reageert Taylor die de wagen daarop met zijn slijpschijf uit protest in twee zaagde. Dit tot grote verbazing van de parkeerfirma. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt, maar het illustreert wel waarmee onze mensen dagelijks geconfronteerd worden", aldus woordvoerder James Pritchard.

Brand
"Gelukkig is alleen de wagen van de man beschadigd. Het had erger kunnen zijn", klint het. "Bij het in twee zagen brak immers brand uit. De politie en de brandweer zijn ter plaatse moeten komen.

15:40 Gepost door Snellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.