13-05-08

effe p*pen vroeg hij de rechter...

vrouwelijke rechter
Beklaagde tot rechter: "Wilt u me oraal bevredigen?"

Aan de vriendelijke toon zal het niet gelegen hebben, maar misschien wel aan de inhoud. "Wilt u me oraal bevredigen?", vroeg een dakloze vorige vrijdag aan een vrouwelijke rechter nadat hij net zijn broek laten zakken had.

De 40-jarige Joel David Arseneau moest zich in het Canadese Halifax verantwoorden voor twee gevallen van huisvredebreuk. Na zijn stripteasenummertje werd de beklaagde hardhandig afgevoerd en het proces werd om evidente redenen drie dagen uitgesteld.

Gek of niet?
Tot gisteren dus, toen Arseneau zich opnieuw in vol ornaat presenteerde. Alles liep deze keer wel volgens de regels, tot hij zich net voor het buitengaan opnieuw niet langer kon bedwingen. "Wilt u echt niet mijn genitaliën zien?", richtte hij zich ditmaal tot een vrouwelijke klerk. De hardleerse jongen verdween een tweede maal met de nodige trammelant van de bühne. Een psychiatrisch onderzoek moet nu uitmaken of de beklaagde enkele vijzen mist in zijn bovenkamer.

Op zijn strafblad staan intussen al twintig veroordelingen, gaande van ongewenste intimiteiten en diefstallen tot verschillende gevallen van huisvredebreuk. Vrijdag wordt de zondaar opnieuw in de rechtbank verwacht, benieuwd wat hij dan in petto heeft.

19:30 Gepost door Snellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.